photo_2016-10-31_23-23-04

هودر:به مناسبت روز جهانی غذا ، جشنواره غذای سالم با شعار ایمنی غذا “از مزرعه تا سفره” در بخش دستگردان طبس برگزار شد.

به گزارش خبر هودر به مناسبت روز جهانی غذا ، جشنواره غذای سالم با شعار ایمنی غذا “از مزرعه تا سفره” در بخش دستگردان  شهرستان طبس  با حضور امام جمعه بخش دستگردان ،ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان طبس و همراهان و مسئولان محلی بخش برگزار شد.

دکتر محمدزاده دبیر جشنواره سلامت عشق آباد در حاشیه برگزاری جشنواره غذای سالم در گفت‌وگو با خبرنگار هودر اظهار داشت: جشنواره غذای سالم در راستای شعار  سازمان جهانی بهداشت “ایمنی غذا از مزرعه تا سفره” ، همچنین هفته سلامت زنان (۲۲ تا ۳۰  مهرماه ) با هدف تبیین و آشنایی مردم خصوصا خانم های خانه دار و همچنین ایجاد شور و شوق در بین زنان  با غذای سالم توسط مرکز خدمات جامع سلامت عشق آباد و با  همکاری و مشارکت رابطین افتخاری سلامت بخش دستگردان در سه بخش ( غذا ، پیش غذا و دسر ، و میان وعده ) برگزار شده است.

خانم ایلخانی مسوول کتابخانه امیر کبیر  (محل برگزاری جشنواره )عشق آباد با بیان اینکه تعداد ۷۵نفر در این جشنواره با ۸۱  مدل غذا شرکت کرده‌اند، افزود: به  ۱۰  نفر از افراد برتر و ممتاز  در این جشنواره جوایز ی اهدا شد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان  طبس در حضور حاضرین به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: پیام این جشنواره، نقش تغذیه سالم در سلامت خانواده و جامعه است.
وی افزود ترغیب خانواده‌ها به استفاده از غذای سالم و بهداشتی و پرهیز از غذاهای آماده و فست فود، روی آوردن به استفاده از محصولات کشاورزی و ارگانیک برای استفاده از سفره و طبخ غذا را از اهداف برگزاری این جشنواره ذکر کرد.
دکتر سهرابی در ادامه بیان داشت : تغذیه سالم در پیشگیری از انواع بیماری‌ها و به‌ویژه بیماری سرطان نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند و بنابراین باید در زندگی خود به داشتن تغذیه سالم توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

وی بیان داشت : از خوردن مواد غذایی آماده از قبیل فست‌فود حتی‌الامکان پرهیز شود.

رئیس مرکز بهداشت و درمان شهرستان طبس ادامه افزود : مصرف انواع سبزیجات و میوه‌جات به دلیل داشتن خواص بسیار بالای آنتی‌اکسیدانی با کاهش رادیکال‌های آزاد در بدن، در جلوگیری از انواع سرطان‌ها نقش بسیار کلیدی را ایفا می‌کنند و باید مصرف سبزیجات و میوه‌ها را در برنامه‌های غذایی بیش از پیش گنجاند تا از فواید و تاثیرات حیات بخش آن در سلامت جسم و پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها، به‌ویژه سرطان بهره‌مند شد.

وی با اشاره به اینکه مصرف بیش از اندازه نمک در مواد غذایی برای سلامت دستگاه گوارش خطرساز است، افزود: تحقیقات علمی نشان داده است که مصرف بیش از اندازه نمک سبب بروز سرطان معده می‌شود و این بیماری مهلک در افرادی که روزانه بین ۱۲ تا ۱۵ گرم مصرف نمک دارند به چندین برابر مى‌‌رسد.

در پایان جشنواره غذای سالم که با طبخ انواع غذاها و شیرینی‌جات با همکاری رابطین سلامت برگزار شد، با رای هیئت داوران این جشنواره، به ۱۰ نفر از نفرات برتر هدیه ارزنده‌ای اهدا شد . همچنین در پایان  دکتر محمدزاده از تمامی مسئولین،به خصوص  امام جمعه محترم، ریاست محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان طبس، سرپرست بخشداری و تمام میهمانان عزیز به خاطر حضورشان  و کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت عشق آباد، رابطین افتخاری سلامت بخش، سرکار خانم ایلخانی مسوول کتابخانه امیر کبیر تشکر ویژه کردند.

 

خبرنگار:علی رجب زاده

 

ph444oto_2016-10-31_22-32-57 photo_2016-10-31_22-32-36 photo_2016-10-31_22-32-49 photo_2016-10-31_22-33-05 photo_2016-10-31_22-33-10 photo_2016-10-31_22-33-17 photo_2016-10-31_22-33-23 photo_2016-10-31_22-33-28 photo_2016-10-31_22-33-45 photo_2016-10-31_22-33-50 photo_2016-10-31_22-33-56 photo_2016-10-31_22-34-10 photo_2016-10-31_22-34-18 photo_2016-10-31_22-34-24 photo_2016-78787-31_22-34-01 photo_201665510-31_22-rerer-33

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  1. مهمان دنیا

    با سلام و عرض خدا قوت . شما که در زمینه درج اخبار و بروز بودن فعالیت موثری دارید بهتر این است که به جای ترویج و تبلیغ شبکه های ضداجتماعی صهیونیستی از قبیل تلگرام ، در نرم افزارهای ایرانی مانند سروش کانالی ایجاد نمایید تا باعث گسترش شبکه های اجتماعی ایرانی و تقویت آن گردید.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


قالب وردپرسدانلود رایگان قالب وردپرسپوسته خبری ایرانیقالب مجله خبریطراحی سایتپوسته وردپرسکلکسیون طراحی